TË PËRGJITHSHME
Fokusimi i Virgjëreshës për vitin 2008 zhvillimi, krijimi dhe përpjekja për të ruajtur sensing njerëzor të plotë. Liria personale do t’ju bëjë që të aktivizoheni më shumë për të njohur persona të rinj për të zgjeruar shoqërinë tuaj me ndryshimet që paraqiten. Disiplina juaj do ju ndihmojë për të përmbushur detyrimet që të përkasin personalisht. Do të jeni një krijues pasionant, brilant dhe i qartë me idetë tuaja praktike duke i treguar personave publik dhe talentin tuaj të jashtëzakonshëm që do ju karakterizojë gjatë vitit 2008. Do bëni një ndryshim të menjëhershëm, për sa i përket aktiviteteve fizike duke i ushtruar me shumë pasion. Do influencoheni pozitivisht nga yjet për të bërë ndryshime në ambjentin e shtëpisë tuaj, duke krijuar një atmosferë më relaksuese dhe të ëmbël. Të rejat nuk do t’ju mungojnë rreth jetës sentimentale ku romanca juaj paraqitet me ndryshime të menjëhershme dhe të sigurta. Nga fundi i vitit 2008, ju do ndiheni më shumë të intersuar të shijoni luksin dhe rehatin tuaj – është koha më perfekte për nisur pushimet pasionante me partnerin tuaj.
KARRIERA
Puna juaj paraqitet si zakonisht, por që do jeni të mbushur me shpresën që duhet të luftoni dhe të punoni me shumë mundim për të arritur në nivelin e duhur, dhe kjo do bëhet si një obsesion në shumë detaje. Përpiquni që të jeni më të qetë kur të ndërmerni një projekt që do jetë fitimprurës për ju. Krijojini vetes një atmosphere kënaqësie dhe mos u pezmatoni me punën që ju duhet të bëni nuk keni pse ta dramatizoni situatën e papëlqyer të punës tuaj. Duhet të mbani mend që rrjedhimisht do jeni pak keq në fillim të vitit, por duhet të qetësoheni se ndryshimet do vijnë si pasojë e punës tuaj ritmike dhe energjike. Në pranverë, do të gjeni një bashkëpunim më të mirë dhe shumë ndryshe me persona më të kualifikuar profesionalisht. Do ju nevojitet që të merrni një autorizim në pjesëmarrjen e një evenimenti shumë domethënës të karrierës tuaj. Duhet të keni parasysh që ju duhet një aktivizim për të ecur me shumë larmi në rrugën tuaj të nisur, ku dhe duhet të kultivoni më shumë idetë tuaja.
DASHURIA
Shumë ndryshime të jetës tuaj sentimentale parashikohen për vitin 2008. Ju nevojitet që të jeni dhe më harmonik në marrëdhënien tuaj për të përforcuar dhe më shumë ndikimet negative që mund të paraqiten. Duhet të dini si ta transformoni marrëdhënien tuaj duke qenë më energjik dhe të ndryshoni ritmin tuaj të përditshëm, më pas interesimi i partnerit do përqëndrohet tek ju. Personat që ndihen të vetmuar do kenë shansin që të shijojnë momentet e propozimeve shumë sensuale që parashikohen në pranverë. Pjesëmarrja në festat e ndryshme mes personave të shumëllojshëm do ju mundësojë një lidhje erotike të dëshirueshme. Jeni në kërkimin e dikujt që t’ju bëjë të shijoni çdo moment dhe kalendari juaj të jetë shumë i ngarkuar për gjithë vitin në axhendën tuaj. Familja do jetë shumë e rëndësishme për ju për këtë vit, dhe përfundimisht do ndjeheni të falënderuar duke kompletuar jetën tuaj. Në fund të vitit, tërheqja juaj pasionante dhe dëshira e pamunguar do ju bëjë që të shijoni frutet e saj me personin e duhur.