Dhëndri
Pas dasmës çifti i ri drejtohet në hotel për ta filluar jetën e re. Dhëndri i ri i shqetësuar nga ajo që po e pret mundohet pesë minuta për ta futur qelësin në vrimë për ta hapur derën. "Hë", i drejtohet nusja e re, "mirë po na fillon jeta e re, ë!"
--------------------------------------------------------------------------------
Te berberi
"Sa kushton qethja e flokeve"? "10 euro". "E sa kushton rroja"? "5 euro" ..."Ma rruj koken, pra" !!
--------------------------------------------------------------------------------
Telefoni
Ishte njëri dhe e kishte një papagallë, Kurë ky zotriju dilke nga shtepia, papagalli e merrke telefonin dhe thirrke gjithë kund. Në fund të muajtë zotëriut i erdhi 3000 DM që të paguaj (u kallë). E mori papagallin dhe e denoj të gozhduar në murë për një vitë. Papagalli i gozhduar, në murin përballë tij ishte Jezus krishti i gozhduar, papagalli po e pyetë: qe sa je kështu? -Qe 2000 vite. -Q'ja paske q... nanën telefonit
Genjeshtra
-A ke degjuar për oqeanin Atlantik? -Po. -Unë e kamë kauar not. -E ti a ke degjuar për oqeanin e Vdekur? -po more. -Unë e kamë mbytë.
Mesazhi
ishin kon pas taku nji dit nji kinez nji amerikan dhe nji shqipëtarë dhe në bisedë e sipër kinezi fut gishtin në vesh ne po flet diçka , pasi që kreu iu drejtua shqiptari dhe e pyeti se çfarë bëre ndërsa ai ia ktheu fola me dike me telefon , kur u kthy kah amerikani çka me pa po e shikonte thonin dhe fliste me dike dhe e shikonte në një ekran që e kishte në thua . Shqiptari i inatosur mendoi diçka dhe filloi të goksoj , që të dy ju drejtuan e ti çka po ban kështu , asgjë nji mesazh më erdh nga gruaja...